De TechPitch!

De TechPitch is een speciaal trainingsveldje, waarop de methodiek voor hockey en voetbal! perfect getraind kan worden. Middels de TechPitch worden de motorische vaardigheden ontwikkeld, die er vervolgens voor zorgen dat de technische handelingen in het hockey verbeterd worden. Het patroon geeft de voetballer, hockeyer én de trainer handvatten om vaste patronen te oefenen en zo te trainen van automatisme naar intuïtief handelen op het veld. Snelheid, wendbaarheid, balgevoel en voetenwerk zijn hierbij de belangrijkste pijlers.

Overal te gebruiken, uitrollen maar!

De TechPitch is erg functioneel te gebruiken doordat het draagbaar is en overal neergelegd kan worden. Hierdoor is de technische vaardigheid plotseling op ieder moment te trainen door zowel spelers als trainers. Je hoeft hem alleen maar even uit te rollen!

Particulieren trainen in de tuin, op de hockey/voetbalclub of op school

De TechPitch van 2.1×2.1 meter is verkrijgbaar voor particulieren. De TechPitch is 2.1×2.1 meter en kun je makkelijk uitrollen op straat, op de oprit en zelfs in de woonkamer.

Voordelen van de TechPitch

  • Geen groot kunstgrasveld in de tuin
  • In de schuur, onder een carport, in de kelder, slaapkamer, woonkamer
  • In de winter door trainen/en oefenen
  • Indoor trainen
  • Outdoor trainen als het weer het toelaat
  • Uitrollen en weer oprollen en opruimen

Effectieve techniektraining is plotseling altijd en overal mogelijk met de TechPitch.

De TechPitch brengt

  • Vreugde
  • Creativiteit
  • Zelfvertrouwen
  • Overtuiging

Snelheid, wendbaarheid, balcontrole en voetenwerk zijn de belangrijkste pijlers.

Met de TechPitch en de 1.2.3.hockey! trainingsmethode gaat de hockeyer op de juiste manier aan het werk en kan hij/zij eindeloos oefenen.

Miniveld met TechPitches op de club

De trainingsveldjes kunnen overal aangelegd worden (groot of klein), waarin meerdere patronen zijn geïntegreerd. Het aanleggen van een minihockeyveldje in de tuin, op school of op de hockey en voetbalclubs, compleet met stootranden, doeltjes en desgewenst een hekwerk, is bijvoorbeeld gewoon mogelijk. Hiermee is naast de techniektraining ook het spelen van een klein partijtje mogelijk voor de kinderen. Op die manier kunnen meerdere talenten tegelijk aan hun techniek werken.

TechPitches met miniveld

TechPitches met miniveld voor clubs

‘De TechPitch voor hockey, laat je niet alleen de grenzen van je creativiteit doorbreken, je ontdekt vrijheid in beweging.’

– Marilyn Agliotti, assistent-trainer HC Oranje-Rood en speelster HC Antwerp

Bent u overtuigd?

Koop dan onze TechPitch!

Uitleg van de TechPitch

In de video hiernaast is uitgelegd wat de  TechPitch voor het hockey nu precies bijdraagt aan de ontwikkeling van de motorische- en technische vaardigheden.

Leren hoe het werkt met het TechPitch! handboek

In combinatie met de aanleg en levering van één van de mogelijke veldjes kan ook het TechPitch handboek en/of training(en) aangeschaft worden. In dit handboek wordt uitgelegd wat de specifieke mogelijkheden zijn met de 1.2.3.hockey/voetbal! methode en hoe de TechPitch gebruikt kan worden.

Bekijk de APP

De TechPitch App is de perfecte App om jou te ondersteunen met het TechPitch. Klik beneden voor meer informatie!

Bekijk de TechPitch app!